💬    📌       ТЕМА НА СЕДМИЦАТА: Имплантите на тазобедрена става - устойчивост, препоръки и опит.

ℹ️⚠️Какво се пренебрегва?
В развитите държави след такава процедура се набляга на възстановителния период - той е от изключително значение за качеството на живот с новата става. В България по-добрите болници сигнализират на пациентите да не подценяват рехабилитационния (възстановителен) период след операцията, обаче не всички пациенти взимат под внимание това. Пренебрегването на нуждата от рехабилитация след смяна на тазобедрена става може да доведе до усложнения и по-бавно (или частично) възстановяване.

  Какво знаем за имплантите?
Вече знаем, че около 85% от имплантите на тазобедрената става ще издържат поне 20 години. Подобренията в хирургичната техника и материалите за изкуствени стави трябва да направят тези импланти още по-издръжливи. Ако ставата се повреди, операцията за нейното поправяне може да бъде успешна, но е по-сложна от първоначалната процедура.

Какво съветват специалистите?
Ортопеди и невролози са единодушни в съветите си относно възстановяване: Рехабилитацията в специализирана клиника е гаранция за бързо възстановяване и комфорт по време на особеното клинично и емоционално състояние на пациентите.

Научете повече за рехабилитация на тазобедрена става.

Имате въпроси? За нас е удоволствие да Ви обслужим и Ви очакваме на:
🌐www.serdika.com
☎️0700 70 112