Рехабилитация при травми и счупвания

След фрактура и счупвания костите зарастват за около шест седмици, но това е само половината от възстановителния процес. Навременното провеждане на рехабилитация при тези състояния е основната стъпка към ликвидиране на болката, отока и ограничената подвижност.

Какво съветват специалистите?

Не губете време! Редица проучвания сочат, че колкото по-рано започне рехабилитацията при счупвания, толкова по-големи са шансовете за пълно възстановяване.

В „Сердика“ лечебните процедури стартират веднага при постъпването, след оценка на функционалното състояние и рехабилитационния потенциал.

Скъсяването на възстановителния период и предотвратяването на редица усложнения са само част от положителните резултати на правилно проведената лечебна терапия.

Физиотерапия след травма

Как лекуваме счупване?

При нас ще откриете екип от професионалисти, които изготвят индивидуални рехабилитационни програми. Взимаме под внимание не само вида на счупването и нейната локация, но и общото състояние на всеки човек.

Благодарение на специализирана апаратура и обучение за правилното й ползване постигаме изключителни резултати в процеса на раздвижване. Постепенно включваме комбинация от комплексни упражнения. Използваме единствено съвременна апаратура за физикална терапия. Целим облекчаване на дискомфорта в засегнатите зони и стимулиране на възстановителния процес. Ежедневно проследяваме и оценяваме прогреса от терапията. За нас е важно да сте информирани и удовлетворени от крайния резултат.

рехабилитирани пациенти
През 2022 - над 0
рехабилитационни процедури
0 +
сестрински и болногледачески процедури
0 +
възстановяване на функциите
0 %
дни среден престой
0