Най-голямата болница за рехабилитация в България раздаде своите медицински “Оскари”.

Дни преди навечерието на най-светлия християнски празник - Рождество Христово, болница за рехабилитация, хоспис и резиденция за възрастни “Сердика” награди своите най-старателни служители в девет официални категории, сред които санитар на годината, лекар на годината, медицинска сестра на годината и други. Интересното е, че всъщност не болницата избира кой да спечели, а в продължение на седмица в “СЕРДИКА” се проведе тайно гласуване с бюлетини от отворен тип, в които гласуващите можеха да напишат което и да е име на свой колега, за когото смятат, че се е представил отлично в работата си през годината. Единствената категория, за която служителите не бяха помолени да гласуват е “Партньор на СЕРДИКА за 2019”, там управата на болницата прецени, че победител е адвокатско дружество “Рашев & Партньори”, които защитават интересите на болницата от година.

За събралите се над 160 гости в претъпканата зала на хотел “Форум” пя незабравимият глас от “България търси талант” - Жаклин Таракчи, която смая всички със своята естественост и силна сценична харизма.

Гостите на позитивното събитие имаха възможността да играят в томбола с благотворителен характер, от която със 100% от събраните средства ще бъдат закупени трайни хранителни продукти и плодове за децата от дом “Българка” в Стара Загора.

Тортата на вечерта пристигна като фойерверк на колела и се превърна атракция, около която целият екип на “Сердика” се събра за обща снимка.

Доктор Методи Янков, който откри церемонията, се забавляваше до края на вечерта, поздравявайки гостите.

Изпълнителният директор на “Сердика” Емил Янков пък застана на сцената до водещата Гери Дончева за да връчва масивните статуетки, дело на популярния български скулптор Никола Костадинов.

Служители и гости на болница за рехабилитация “Сердика” се забавляваха до малките часове на вечерта и си правеха безброй снимки за спомен.
————
www.serdika.com
0700 70 112

/Снимки: Пламен Стефанов за “Сердика”/