Капитал Хелт Холдинг (дружеството, което обобщава дейността на Медицински комплекс „Сердика“) е сред финалистите в Forbes Business Awards 2021 в категория „Компания на годината“, сектор „Услуги“.
             За нас от „Сердика“ е важно да споделяме успехите си с обществото, тъй като за нас дейността ни не е просто работа, а истинска мисия. Признанието от най-големия бизнес медия бранд в света е в помощ на обществото на България и ние сме благодарни за това.
 ️             8-членно независимо жури от уважавани експерти от български и международни компании избраха 24 финалисти от общо 153 кандидатури, подадени в периода септември 2020 – януари 2021. 55 от тези кандидатури са за „Компания на годината“. Освен Капитал Хелт сред финалистите в сектор „Услуги“ са Линдстрьом (работни облекла под наем) и SoftUni (софтуерен университет).
Сред останалите финалисти има както големи международни брандове, така и български компании. Пълен списък на финалистите ще откриете на сайта на Forbes Business Awards. Победителите във Forbes Business Awards 2021 ще бъдат обявени на 30 март.
☀️Forbes България
———
☎️070070112