БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ Сердика - Рехабилитация при травми и счупвания
"Свиждания в болницата се провеждат от 16:00 до 18:00 часа всеки ден"

Рехабилитация при травми и счупвания

След фрактура и счупвания костите зарастват за около шест седмици, но това е само половината от възстановителния процес. Навременното провеждане на рехабилитация при тези състояния е основната стъпка към ликвидиране на болката, отока и ограничената подвижност.

Какво съветват специалистите?

Не губете време! Редица проучвания сочат, че колкото по-рано започне рехабилитацията при счупвания, толкова по-големи са шансовете за пълно възстановяване.

В „Сердика“ лечебните процедури стартират веднага при постъпването, след оценка на функционалното състояние и рехабилитационния потенциал.

Скъсяването на възстановителния период и предотвратяването на редица усложнения са само част от положителните резултати на правилно проведената лечебна терапия.

травми и счупвания
травми и счупвания
травми и счупвания

Как лекуваме счупване?

При нас ще откриете екип от професионалисти, които изготвят индивидуални рехабилитационни програми. Взимаме под внимание не само вида на счупването и нейната локация, но и общото състояние на всеки човек.

Благодарение на специализирана апаратура и обучение за правилното й ползване постигаме изключителни резултати в процеса на раздвижване. Постепенно включваме комбинация от комплексни упражнения. Използваме единствено съвременна апаратура за физикална терапия. Целим облекчаване на дискомфорта в засегнатите зони и стимулиране на възстановителния процес. Ежедневно проследяваме и оценяваме прогреса от терапията. За нас е важно да сте информирани и удовлетворени от крайния резултат.

През 2018 - над 2000

рехабилитирани пациенти

88 000 +

рехабилитационни процедури

144 000 +

сестрински и болногледачески процедури

77%

възстановяване на функциите

24

дни среден престой