БОЛНИЦА ЗА РЕХАБИЛИТАЦИЯ Сердика - Рехабилитация при заболявания на периферна нервна система
"Свиждания в болницата се провеждат от 16:00 до 18:00 часа всеки ден"

Рехабилитация при заболявания на периферна нервна система

Съвременните рехабилитационни програми, провеждани при радикулити, плексити, дископатии, полиневропатии и др., дават изключителни резултати. Изборът на лечебно заведение в точния момент е ключов за по-бързо и качествено възстановяване. Целим да осигурим живот без болка и ограничаване на вредните за организма медикаментозни терапии.

Какво трябва да знаете?

Употребата на специализирани средства за физио- и механотерапия осигурява надеждно възстановяване на проблемните зони, независимо от основната причина за настъпилата периферна увреда. В съчетание с правилно подбрана лечебна физкултура се цели засилване на слабите мускули и релаксация на по-силните за постигане на мускулен баланс. Дори пациенти с диабетна полиневропатия могат да се възползват от предимствата, които предлага добрата рехабилитационна програма

периферна нервна система
периферна нервна система
периферна нервна система

Как лекуваме?

В „Сердика“ използваме комбинация от апаратна физиотерапия за облекчаване на болката и аеробни упражнения за подсилване на мускулатурата. Изготвяме индивидуална кинезитерапевтична програма за всеки. Процедурите и упражненията се изпълняват системно, винаги в присъствието на специалист.

Нашите рехабилитатори са преминали сертифицирани курсове за ПНМУ (Проприоцептивно нервно мускулно улесняване) методиката, методът Бобат, Кинезиотейпинг и др. Екипът ни ежедневно проследява и оценява прогреса от възстановителната програма и има готовност да реагира при обостряне на неприятните симптоми.

Подобряването на Вашето общо състояние по приятен и неусетен начин е приоритет за нас.

Роботизирана Рехабилитация

Запознайте се с иновативна терапия за неврорехабилитация

Научи повече

През 2018 - над 2000

рехабилитирани пациенти

88 000 +

рехабилитационни процедури

144 000 +

сестрински и болногледачески процедури

92%

възстановяване на функциите

18

дни среден престой