ОПИСАНИЕ НА СГРАДАТА

outside1

Местоположение
Овча купел е един от най-спокойните зелени райони в София. Липсата на промишлени замърсители и достъпът на свеж въздух от Люлин планина го прави и едно от най-чистите места в града. Районът не е пренаселен, а част от него дори е курортна зона. Осигурена е отлична инфраструктура и добре развит градски транспорт.
Сградата е разположена на тихо и спокойно място, в обширно пространство с панорама към Витоша на запад и към града на изток.

Сигурност
Сигурността на нашите резиденти е от първостепенно значение за нас. Затова разработихме специален пакет от технологии и услуги, които гарантират живот в безопасна среда и своевременно алармиране при настъпване на инциденти.
– Паник бутони в стаите с възможност за комуникация със сестринската стая
– Пожароизвестителна уредба във всички стаи
– Видеонаблюдение в общите части на сградата
– Денонощна охрана
Енергийна ефективност
Около една трета от топлината на конвенционалните жилища се “губи” чрез външните стени. Нашите апартаменти са проектирани така, че имат само по една външна стена. Едновременно с това използваме най-новите изолационни материали, нискоемисионни и високоенергийни стъкла (за пасивни къщи) и енергоспестяващи осветителни тела, като по този начин постигаме висока енергийна ефективност и гарантираме уюта и топлинния комфорт на обитателите на сградата на ниска стойност.
Други удобства

– Разширени врати за инвалидни колички
– Високи изводи за контакти – ние знаем, че всяко навеждане може да бъде болезнено и травмиращо. Затова сме разположили контактите на удобна височина от 1.2 метра от пода.
– Изцяло достъпна среда
– Стаи за гости – когато нашите резиденти имат нужда да бъдат с близките си за по-продължително време на разположение са стаи за гости на хотелски принцип
– 2 асансьора

РЕЗИДЕНЦИЯ ЗА ВЪЗРАСТНИ – ОПИСАНИЕ НА СГРАДАТА